plomp-installatietechniek-slide-klimaat-beheersing-1

 

Scroll

Klimaatbeheersing door ventilatie en airconditioning

Voor bedrijven en zorginstellingen bieden wij totaaloplossingen aan op het gebied van klimaat. Wij leveren en installeren geavanceerde airconditioning systemen en dragen tevens zorg voor het onderhoud en eventuele reparaties. Plomp Installatietechniek is werkzaam in het rayon Midden-Nederland, zoals Woerden, Utrecht, IJsselstein, Maarssen en Bodegraven, maar ook in de rest van Nederland zijn we u graag van dienst.

De vraag naar airconditioning voor bijvoorbeeld kantoren neemt de laatste jaren sterk toe. Dit heeft te maken met een stijging in het gebruik van elektrische apparaten die gezamenlijk veel warmte afgeven. Een klimaatsysteem is niet alleen aangenaam, maar tevens noodzakelijk om de productiviteit hoog te houden.

Ook voor de industrie hebben wij al vele airconditioningsystemen geplaatst. Een juiste temperatuur en luchtvochtigheid komt in deze sector soms heel nauw waardoor een goed geregeld klimaat belangrijk is. Wij realiseren jarenlang al succesvolle klimaatoplossingen voor zorginstellingen, kantoren en de industrie. Ook het onderhoud en de reparatie van airco's verzorgen onze installateurs met de grootste vakkundigheid.

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen met Plomp Installatietechniek uit Woerden.

Plomp installatie techniek klimaatbeheersing

Vraag een offerte aan

Voeg eventueel bijlagen toe

Top