plomp-installatietechniek-slide-gas-installaties-1

 

Scroll

Installatie van stikstof-, koolzuur-, perslucht- en vacuumsystemen

Plomp Installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren van stikstof-, koolzuur-, perslucht- en vacuumsystemen voor de medische sector en industrie. Onze installaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laatste voorschriften. Zo is een optimale werking en veiligheid gegarandeerd. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Midden-Nederland, zoals Woerden, Utrecht, IJsselstein, Maarssen en Bodegraven gingen u al voor. Ook in de rest van Nederland zijn we u graag van dienst.

Onze deskundige medewerkers beschikken over veel vakkennis en ervaring als het gaat om gasinstallaties voor de medische sector en industrie. Doordat wij ons goed kunnen inleven in iedere situatie kunt u rekenen op een deskundig advies.

Al onze producten en installaties voldoen aan de hoogste normen. Een jarenlang probleemloze, veilige werking is het resultaat! Zijn er problemen met de huidige installatie? Ook dan helpt Plomp Installatietechniek uit Woerden u graag verder.

Neem voor meer informatie over stikstof-, koolzuur-, perslucht- en vacuumsystemen gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Plomp installatie techniek gas-systemen

Vraag een offerte aan

Voeg eventueel bijlagen toe

Top