plomp-installatietechniek-slide-dakbedekking-1

 

Scroll

Dakdekker voor de aanleg van dakbedekking en gevelbekleding

Plomp Installatietechniek is 100% thuis in de renovatie en reparatie van daken en gevelbekleding voor de zakelijke markt. Voor aannemers, industriebedrijven en zorginstellingen zijn wij de juiste partij voor het aanbrengen van ambachtelijk koper- en zinkwerk en dakbedekking. Al vele tevreden klanten uit Midden-Nederland, zoals Woerden, Utrecht, IJsselstein, Maarssen en Bodegraven gingen u al voor. Ook in de rest van Nederland zijn we u graag van dienst.

Onze dakdekkers beheersen het ambachtelijke loodgietersvak nog, zodat er altijd een hoogstaande kwaliteit koper- en zinkwerk geleverd wordt. Zowel de levering van zink en koper als de montage en het zetwerk kan prima aan ons worden uitbesteed. Daarnaast is ook het aanbrengen van bitumineuze en EPDM dakbedekking bij ons in goed beheer. Wij beschikken over veel ervaring, werken met de nieuwste technieken en de beste materialen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en het bieden van een uitstekende service zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen met Plomp Installatietechniek uit Woerden.

Plomp installatie techniek dakbedekking

Vraag een offerte aan

Voeg eventueel bijlagen toe

Top